Wie ben ik

Toen ik jaren geleden aan een evenement deelnam waar een grote chaos plaats vond, wist ik even niet hoe ze zich daar staande kon houden. Ik begon in te voelen wat ik nodig had: ‘dicht bij zichzelf blijven’. Ik begon ook in te voelen wat de mensen rondom haar nodig hadden: ‘vrede!’ Toen dacht ik: ‘Ik maak morgen een cirkel van bloemen en bladeren, vers geplukt uit mijn tuin en op weg naar die locatie. ‘
De volgende dag ging ik aan de slag en het werkte, er kwam rust in mezelf en in de ruimte rondom. Mijn eerste Happy Circle was een feit. Vanaf dan ontstonden er meer en ik ontving volop inspiratie voor andere toepassingen op eender welke locatie.
Bloemen mandala’s volgens de Indische tradities, despacho’s volgens oude Inca ritueel…. Het lijkt er op, maar is het niet echt. Dit is een geheel eigentijds concept die volledig past in onze westerse wereld. Deze intuïtieve invulling is niet alleen prachtig, mijn cirkels brengen ook vrede vooraf of tijdens een gebeurtenis.
Nu zijn in mijn aanbod ook “Eigenwijze Bloemlezingen” opgenomen. Louter toevallig ontdekte ik ook deze gave. Hierin lees ik eigenschappen en boodschappen van iedereen, ook van overledenen, van plaatsen en gemeenschappen of oude verborgen geschiedenissen komen zo aan het licht.
Je zag mijn bloemen en cirkels misschien al eens verschijnen tijdens Evenementen, Festivals, Familiefeesten, Huwelijken, Open-Deur-Dagen, Rituelen, Ceremonies, Workshops, Begrafenissen, Herdenkingen en Fotoshoots.
Verder ben ik al vele jaren autodidact als:

  • Live performer door creatie van reuze grote Happy Circles met o.a. vers bloem- en plantmateriaal
  • Zieletekenaar/schilder
  • Verhalenverteller
  • Intuïtief beeldend kunstenaar
  • Schrijver

MIJN FAVORIETE QUOTES:

Pippi Langkous: Kheb het nog nooit gedaan, dus denk ik dat ik het wel kan.

Uit het bank wezen: De in het verleden behaalde resultaten zijn géén garantie voor de toekomst (Wat vroeger is tegen gevallen, kan nu helemaal mee zitten)

22519394_10156562243373840_1069862233197068440_n (1)